PRESSTOPP!

Efter att ha grävt i detta en längre tid finns det nu flera av varandra oberoende källor som uppger att mannen som håller mig på bilden nedan och kvinnan bredvid skulle vara mina föräldrar. Jag är närmast bestört över denna information. Det kan helt enkelt inte stämma, de ser ju inte kloka ut!!!???

Hur ska det gå med mig????

Jag är faktiskt bara ett barn, Ni kan inte utsätta mig för detta!!!!

 

Kommentarer
Postat av: Syster Alexandra

Det ser ut som om den farliga farbrorn som med sina kloliknande fingrar håller på att ÄTA UPP DIG. Kolla hur han långsamt börjar vidga käkarna i ett försök att med en enda tugga sluka dig hel!

2010-09-22 @ 18:25:19
URL: http://putonsundayshoes.blogg.se/
Postat av: Moster Hillevi

Äsch, dom är ju söta som sockervadd och kloka som Konfucius! Jag är säker på att dom bara kommer att gnaga lite på dig i all vänskaplighet. (Annars får du bussa syster Alexandra på dom. Hon verkar ha stenkoll). Och låt dig inte chockeras alltför mycket av de mänskliga exemplar som omger dig. Vänta du bara tills du möter övriga medlemmar av tjocka släkten - särskilt då monstermoster Hillevi. Muahahaha...

2010-09-22 @ 20:02:43
Postat av: Mustaschkillens bror

Trevlig liten sida du har här brorsbarnet (även om de där typerna ser lite skumma ut)..tänkte komma och inspektera dig i helgen om du är på humör..

2010-09-22 @ 20:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0